Malone Architecture Limited
Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited Malone Architecture Limited

A rear extension to a semi-detatched house in West Wimbledon. There is a modern desire to have living spaces in traditional houses relocated from the front to the rear of houses where you can interact with the garden. The introduction of floor-to-ceiling glazing and doors opening out onto decking or terrace areas extend the living space outwards and bring in light and nature.

New extension area 60 square metres (645 sq.ft.). We obtained Planning Permission and provided full architect's services for detailed design, tendering and construction stages.

Completed 2010